.

Obama , Michelle | Min historia

Min historia

av Michelle Obama

178,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Michelle Obama är en av vår tids mest ikoniska och beundrade kvinnor. Som den första afroamerikanska presidentfrun skapade hon det mest öppna och inkluderande presidentskapet i USA:s historia. Hon är en passionerad och kraftfull förespråkare för kvinnor och flickors rättigheter världen över och har förändrat hur föräldrar och barn ser på hälsa och vikten av ett aktivt liv. Samtidigt har hon uppfostrat två döttrar och stått sida vid sida med sin man i hans uppdrag att leda USA genom några av landets mest påfrestande perioder.I sina självutlämnande och fängslande memoarer bjuder Michelle Obama in läsare till sin värld och berättar om de erfarenheter som har format henne som person. Från barndomen i Chicagos South Side genom åren som företagsledaren som kämpade med livspusslet, till tiden på världens kändaste adress. På ett ärligt och insiktsfullt sätt beskriver hon sina med- och motgångar - i det privata och offentliga - och berättar om sitt liv såsom hon har levt det, med sina egna ord och på sina egna villkor. Det är en ovanligt personlig skildring av en kvinna som ständigt trotsat samhällets förväntningar, och vars historia inspirerar oss att göra detsamma.

Michelle LaVaughn Obama, född Robinson den 17 januari 1964 i Chicago, Illinois, är en amerikansk advokat och författare. Hon är sedan den 3 oktober 1992 gift med Barack Obama, som var USA:s 44:e president, och var därmed USA:s första dam från den 20 januari 2009 till den 20 januari 2017. Tillsammans har de döttrarna Natasha och Malia. (fr Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Politik (inom Biografier & memoarer, Människor och bygd)


Författare: Obama , Michelle
Förlag: Forum
Genre: Biografier & memoarer
Ämnesord: Kvinnliga jurister Presidentfruar Självbiografier
Artikelnr: 26573227

Bindning & skick: Klotband i normalt antikvariskt skick. Med skyddsomslag i normalt antikvariskt skick. 8:o (24 cm i höjd) . År: 2018. Omfång: 453 sidor, 16 onumrerade planschsidor ; illustrationer ; 24 cm. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

Forum
26573227
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad