.

Indridason, Arnaldur | Kvinna i grönt

Kvinna i grönt

av Arnaldur Indridason

148,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Det hela börjar när ett barn hittar en bit av ett mänskligt skelett i deras trädgård, vid ett par vinbärsbuskar som verkar har legat där sedan andra världskriget. Kriminalpolisen Erlendur Sveinsson får i uppdrag att ta reda på vem mördaren är, om den personen fortfarande lever. Samtidigt som han utreder mordet försöker han väcka sin missbrukande gravida dotter ur hennes koma.

Man får också en inblick om en mystisk familj som levde för länge sedan. Mannen i familjen var alkoholist och misshandlade både barn och hustru. Erlendur får tips om en Kvinna i grönt av en äldre man som bodde nära skelettets fyndplats. Kvinnan som alltid var klädd i grönt sågs ofta i området och Erlendur letar upp kvinnan och listar till sist ut vem mördaren och offret är.
(fr Wikipedia)

Första upplagan, tredje tryckningen 2005.

Arnaldur Indriðason född 28 januari 1961 i Reykjavik, är en isländsk författare och journalist. Arnaldur är en av Islands populäraste författare. (fr Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Deckare (inom Deckare, thrillers och spänning, Skönlitteratur)


Författare: Indridason, Arnaldur
Förlag: Prisma
Serie: Erlendur Sveinsson
Genre: Deckare, thrillers och spänning
Ämnesord: Skönlitteratur Reykjavik
Artikelnr: 22307228

Bindning & skick: Pappband i normalt antikvariskt skick. Med skyddsomslag i normalt antikvariskt skick. Äldre prislapp. Namnteckning (samtida, ej framträdande). 8:o (22.8 cm i höjd) . År: 2005. Omfång: 263 s.. ISBN: 9789151842677. Språk: Svenska

Prisma
22307228
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad