.

Rowling, J. K. | Harry Potter och De vises sten

Harry Potter och De vises sten

av J. K. Rowling

215,09 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Plötsligt händer det märkliga ting i den lilla staden! Mystiska stjärnskott på himlen och svärmar av ugglor mitt på dagen, katter som läser kartor och underliga människor som står i gathörnen och viskar. De viskar om en viss Harry Potter ...Föräldralöse Harry Potter bor hos sina elaka styvföräldrar och deras vidrige son. En helt ny värld öppnar sig för Harry när det visar sig att han egentligen är en trollkarl och börjar Hogwarths Skola för Häxkonster och Trolldom, en värld full av magi och spännande äventyr!

J. K. Rowling, pseudonym för Joanne Jo Murray, född Rowling den 31 juli 1965 i Yate i Gloucestershire, är en brittisk romanförfattare, manusförfattare och filmproducent som är mest känd för fantasyromanerna om Harry Potter som sålts i mer än 450 miljoner exemplar världen över och översatts till 80 språk. Harry Potter och den flammande bägaren satte rekord som den snabbast sålda boken någonsin, ett rekord som sedan slogs av de tre följande böckerna i serien. När tidskriften Forbes i mars 2011 publicerade sin lista över miljardärer hamnade Rowling på plats 1140 med en förmögenhet på 1 miljard dollar. Varumärket Harry Potter beräknas vara värt 25 miljarder dollar, vilket motsvarar ungefär 236 miljarder kronor.

Rowling har vunnit erkännande för att skapa ett intresse för läsning hos unga. Hon har även uppmärksammats för sitt välgörenhetsarbete. Hon stöder organisationer och insamlingar såsom Comic Relief, och Skottlands Multipel sklerosförening. (fr Wikipedia)


Denna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Fantasy & Science fiction (inom Skönlitteratur)


Författare: Rowling, J. K.
Förlag: Rabén & Sjögren
Serie: Harry Potter
Genre: Fantasy & Science fiction
Ämnesord: Häxor Trollkarlar Magi Fantasy
Artikelnr: 22355226

Bindning & skick: Inbunden. 8:o (21 cm i höjd) . År: Utg. 2019. Omfång: 325 s. ; 21 cm. ISBN: 9789129723946. Språk: Svenska

Rabén & Sjögren
22355226
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt