.

Björkum, Svante | Stockholm på cykel

Stockholm på cykel

5 dagsturer i vackra miljöer med historiska sevärdheter. Södra delen

av Svante Björkum

752,83 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Från Söder utgår rundturerna till Sätra strand, Nyckelviken, Erstavik, Årstaviken, Flaten och Ekerö. Med hjälp av de tydliga kartorna är det lätt att ansluta var man vill. Vägbeskrivningarna innehåller såväl praktiska upplysningar - om till exempel bra rastplatser och badmöjligheter – som intressanta fakta om byggnader och annat som passeras under turerna.
Varje tur inleds med uppgifter om totalavstånd, sträckan, svårighetsgrad och andra praktiska upplysningar man kan behöva känna till inför planeringen av utflykten. Därefter beskrivs färdvägen i detalj. Var man bäst tar sig fram, vilka sträckor som är särskilt vackra, arkitektoniskt intressanta hus som passeras och kulturhistoriska miljöer värda att observera. De många bilderna gör det lätt att konstatera var man befinner sig. Svante Björkum är en mångsidig författare och fotograf. Han har även tidigare arbetat som journlist på DN och SR. Han har bland annat givit ut Skrattboken och Stockholm från tid till annan, Stockholm - en resa i tiden, dokument Stockholm Minnenas Söder samt en rad barnböcker.


Denna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Svealand (inom Geografi & lokalhistoria, Människor och bygd)


Författare: Björkum, Svante
Undertitel: 5 dagsturer i vackra miljöer med historiska sevärdheter. Södra delen

Förlag: Natur och kultur
Genre: Geografi och lokalhistoria
Ämnesord: Cykelturism -- Sverige -- Stockholm (sao) -- Stockholm Guideböcker
Artikelnr: 624402

Bindning & skick: Spiralband. 8:o (upp till cirka 148x210 mm) . År: 2006. Omfång: 118 s.. ISBN: 9789127356733. Språk: Svenska

Natur och kultur
624402
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt