.

Aronsson, Leif-Eric | Västergötland

Västergötland

av Leif-Eric Aronsson

188,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Västergötlands natur med platåbergen, mossarna, nationalparken Tiveden, västgötaslätten och de stora sjöarna skildrar boråsaren Leif-Eric Aronsson, som också skådar vårflyttande tranor vid Hornborgasjön.

Gånggrifternas landskap har en dramatisk historia, berättad av Mariestadssonen Lars Holmblad. Göteborg är värt en egen historia och den berättar Birgitta Leufstadius medryckande och visar sedan runt till vattenhålen i sin egen stad.

Slottsvisit på Läckö, upptäckter i Arns fotspår, Kärringrally till textila fynd, besök i Trollywood, båtturer på Göta Kanal. Det är några av alla attraktioner och sevärdheter som Marika Sandahl guidar läsaren till. 176 sidor. Inb. med skyddsomslag, illustrerad i färg och svartvitt.

Leif-Eric Aronsson är ordförande i Borås naturskyddsförening och medförfattare till Västergötlands flora. Lars Holmblad har under många år varit museipedagog på Statens Historiska Museum och skrivit böcker om vikingatiden och eriksgatan. Birgitta Leufstadius är journalist och författare till bl.a. böckerna Göteborg och Runt Siljan. Marika Sandahl är frilansskribent med inriktning på mat, miljö och människor.


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Götaland (inom Geografi & lokalhistoria, Människor och bygd)


Författare: Aronsson, Leif-Eric
Förlag: Bilda Förlag
Genre: Geografi och lokalhistoria
Artikelnr: 256002209

Bindning & skick: Pappband. Fint antikvariskt skick. Med skyddsomslag i normalt antikvariskt skick. 4:o (26-35 cm i höjd) . År: 2005. Omfång: 176 s.. ISBN: 9789157477408. Språk: Svenska

Bilda Förlag
256002209
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad