.

Ribbing, Magdalena | Stora stunder

Stora stunder

Etikett för fest och högtid

av Magdalena Ribbing

138,00 kr
110,00 kr Spara 28,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:


Stora Stunder - etikett för fester och högtider är den bok alla behöver! Folkvettsexperten Magdalena Ribbing, Sveriges mest kända expert på hyfs och stil, tar upp alla tänkbara vett- och etikettfrågor för fester och högtider. Här beskrivs högtider och ritualer, klädsel och inbjudningar, presenter, tal, tack och svar, allt som har med livets stora stunder att göra. Dop, konfirmation, examen, förlovning, lysning, bröllop, jubileer, pensionering, begravning beskrivs utifrån både religiösa och borgerliga ceremonier och hur det går till i de stora religionerna: kristendom i dess olika varianter, islam, judendom, buddhism och hinduism.
Stora stunder innehåller allt som är bra att veta för den som är huvudperson och de som är gäster, vad som förväntas, vad som ska undvikas och vad som är nödvändigt att känna till.
Magdalena Ribbing är Sveriges mest kända expert på hyfs och stil. Hon har varit politisk reporter på Dagens Nyheter och är författare till ett 20-tal böcker, bl a Bra att veta för alla unga (2009), Ringar (2010) och Etikett på jobbet (2011). Magdalena är en flitigt anlitad föreläsare, förekommer ofta i radio och TV och hennes frågespalt.tillhör dn.se's.populäraste inslag.


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Hem & hushåll (inom Hem & Hushåll, Övrigt)


Författare: Ribbing, Magdalena
Undertitel: Etikett för fest och högtid

Förlag: Natur & Kultur
Genre: Varia : Hem & hushåll
Ämnesord: Etikettfrågor
Artikelnr: 509223

Bindning & skick: Klotryggband. Recensionsstämpel på övre snitt. 8:o (upp till cirka 148x210 mm) . År: 2013. Omfång: 191 s.. ISBN: 9789127131576. Språk: Svenska

Natur & kultur
509223

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Ny produkt