.

Barvefjord, Ulla | Schäfer

Schäfer

Det mesta du behöver veta om din hund

av Ulla Barvefjord

271,70 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Schäfern är den mest spridda hundrasen i världen och den ligger etta på topplistorna i många länder i nästan alla världsdelar. Det är inte så konstigt eftersom rasens konstruktion, både fysiskt och psykiskt, gör den lämplig för så många arbetsuppgifter.
Den som en gång haft en bra schäfer kan sällan tänka sig en annan ras. Schäfern har funnits i Sverige och de övriga nordiska länderna sedan början på 1900-talet. Under de första decennierna var den nästan uteslutande en tjänstehund - men eftersom bra tjänstehundar också blir trevliga familjehundar fick fler och fler upp ögonen för schäfern. Den privata brukshundsporten tog fart i Sverige i början av 1960-talet och sedan dess har schäfern varit den mest efterfrågade rasen i vårt land.
Det här är en heltäckande och modern bok om schäfer. Här får du veta allt som är viktigt att veta om den populära rasen. Du får veta allt om hur du väljer valp och vad du måste göra med din unga hund för att ni ska fungera tillsammans. Dessutom redogör boken för de nya metoder för att mäta en hunds mentala status som har förfinats under de senaste decennierna. Den veterinärmedicinska kunskapen går framåt och schäfern är en ras som har haft nytta av det. Den här boken tar upp schäferrasens egna problem - och hur man diagnostiserar dem och behandlar dem.
Så om schäfer är rätt ras för dig, är det här rätt bok. Här finner du allt som är värt att veta om schäfer, oavsett om du ska köpa en valp för första gången eller om du är en van schäferägare.


Denna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Hundar (inom Husdjur, Natur & vetenskap)


Författare: Barvefjord, Ulla
Undertitel: Det mesta du behöver veta om din hund

Förlag: Norstedts
Genre: Husdjur
Ämnesord: Hundraser : Schäfer
Artikelnr: 430550

Bindning & skick: Förlagsband. . År: 2011. Omfång: 184 s.. Språk: Svenska

Norstedts
430550
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt