.

Swedrup, Ivan | Allt om hunden

Allt om hunden

av Ivan Swedrup

148,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Svenskarna är ett hundälskande folk, det märks på det ständigt stigande hundantalet. Efter kriget ökade hundbeståndet i Sverige från 200 000 till 300 000 på tio år. Med denna kraftiga stegring har följt ett ständigt ökat behov av upplysning om hundens vård och skötsel.

Köper man bil eller TV eller hushållsmaskin följer det alltid med en broschyr eller bruksanvisning. Men för nyblivna hundägare har det hittills inte funnits någon fullständig sådan. Nu är den bristen avhjälpt.

Detta är en innehållsrik bruksanvisning för hundägare. Den lämnar svar på alla frågor som kan bli aktuella för en hundägare: köp av hund, hundens uppfostran och utfodring, vård och skötsel, hundutensilier, förebyggande hundsjukvård, hundens vanligaste sjukdomar, hunden i trafiken, hundutställningar, lagar och förordningar om hundar m.m.

Boken är rikt illustrerad med ett 70-tal teckningar av den kände djurtecknaren Harald Wiberg samt ett 40-tal förstklassiga bilder i svart-vitt.


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Husdjur (inom Husdjur, Natur & vetenskap)


Författare: Swedrup, Ivan
Förlag: ICA, Västerås.
Genre: Husdjur
Artikelnr: 50533

Bindning & skick: Förlagsband. Förlagsband. Fint skick. 8:o . År: 1984. Omfång: 184 s. : ill. ; 21 cm . ISBN: 9153408713. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

ICA, Västerås.
50533
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad