.

Eriksson, Sandra | The Fooo Conspiracy

The Fooo Conspiracy

The original and official photo book

av Sandra Eriksson

564,15 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Den första officiella boken om The Fooo Conspiracy innehåller mer än 150 unika bilder på Sveriges hetaste pojkband, merparten har aldrig tidigare publicerats. Här finns bilder från turnéer, repetitioner, filminspelningar, resor - och hemifrån. Det här är killarnas egen bok där de själva berättar historien bakom bilderna.
The Fooo Conspiracy har redan skrivit svensk musikhistoria - aldrig tidigare har så unga killar slagit så stort. De kom från ingenstans och genomför nu ett segertåg över världen. Nyligen vann de tre Rockbjörnar och har också vunnit en Grammis. De har blivit särskilt uppmärksammade för sina street performances, där de dansar och sjunger på stan. The Fooo Conspiracy har också varit förband till Justin Bieber i ett utsålt Globen.
Felix, Oscar, Omar och Oscar har skrivit varsitt personligt förord till boken. Vi får unika inblickar i deras vardag där de själva berättar om sitt liv, både på scen och i vardagen. En skattkista för alla Foooers!Denna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Musik (inom Konst & konstvetenskap, Humaniora)


Författare: Eriksson, Sandra
Undertitel: The original and official photo book

Förlag: Max Ström
Genre: Konst- & konstvetenskap
Ämnesord: Musikgrupper Biografi
Artikelnr: 521952

Bindning & skick: Pappband. 8:o (upp till cirka 148x210 mm) . År: 2014. Omfång: 120 s.. ISBN: 9789171263315. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

Max Ström
521952
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt