.

Tracy, Brian | Be a Sales Superstar

Be a Sales Superstar

21 Great Ways to Sell More, Faster, Easier in Tough Markets

av Brian Tracy

80,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Brian Tracy delar med sig av de viktigaste principerna för försäljningsframgång han har upptäckt under 30 års utbildning av mer än en halv miljon säljare i 23 länder.

Baserat på Tracys detaljerade diskussioner med toppsäljare och hans intensiva observation av deras metoder, såväl som hans egna erfarenheter som en rekordstor säljare, tar dessa riktlinjer upp både det inre spelet att sälja - den mentala komponenten - och det yttre spelet att sälja - metoderna och teknikerna för att faktiskt genomföra försäljningen. Kortfattad och handlingsorienterad.

Be a Sales Superstar är en handbok för upptagna säljare, som ger viktiga idéer och tekniker som omedelbart kommer att öka din effektivitet och förbättra dina resultat.
(fr Berrett-Koehler Publishers. Inc, peculiarministry.org )

Brian Tracy (född 5 januari 1944) är en kanadensisk-amerikansk motiverande talare och självutvecklingsförfattare . Han är författare till över åttio böcker som har översatts till dussintals språk. Hans populära böcker är Tjäna vad du verkligen är värd , Eat That Frog!/Svälj den fulaste grodan först , Inga ursäkter! Självdisciplinens kraft och prestationspsykologin (fr Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Försäljning (inom Kulturvetenskap & -historia, Humaniora)


Författare: Tracy, Brian
Undertitel: 21 Great Ways to Sell More, Faster, Easier in Tough Markets

Förlag: Berrett-Koehler Publishers, Inc
Genre: Kulturvetenskap & -historia
Artikelnr: 24569226

Bindning & skick: Limhäftad i normalt antikvariskt skick. 8:o (15-25 cm i höjd) . År: 2003. Omfång: 154s.. ISBN: 9781576752739. Språk: Engelska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

24569226
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad