.

Kerrell, Bill | Goggin, Kathy | The Guide to Pyramid Energy

The Guide to Pyramid Energy

av Kerrell, Bill ; Goggin, Kathy

148,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

För första gången en praktisk guide till pyramidenergins mysterier. En tydlig och lättförståelig förklaring av pyramidformen och hur den kan tjäna dig. Också en inblick i andra energifenomen och deras förhållande till Pyramid Energy, häpnadsväckande uppenbarelser och upptäckter som upptäckter av Pyramidstrukturer på månen och foton av Pyramidstrukturer på Mars! Verkligen, guiden är en bok som du kommer att ha svårt att lägga ifrån dig och som kommer att åstadkomma en dramatisk förändring i ditt liv från och med denna dag. Guiden till pyramidenergi är just det. En guide till morgondagens energier som du aldrig kommer att vilja vara utan.
(fr amazon.com)

Sixth Printing - June 1977.

Bill Kerrell har examen från det högt ansedda University of California, Berkeley, med studier i fysik, och elektronik bakom sig. Är även fotograf.

Kathleen Goggin har eb bakgrund som direktör inom företaget Pyramid Power V Inc och är känd för sitt intresse av geologi, kosmologi och parapsykologi.
(fr Forces)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Kulturvetenskap & -historia (inom Humaniora)


Författare: Kerrell, Bill ; Goggin, Kathy
Förlag: Forces
Genre: Kulturvetenskap & -historia
Artikelnr: 24883229

Bindning & skick: Limhäftad i normalt antikvariskt skick. Något kantstött. Läsveck å rygg. Namnteckning (samtida, ej framträdande). 8:o (15-25 cm i höjd) . År: 1977. Omfång: 154 s.. Språk: Svenska

Forces
24883229
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad