.

Capeci, Jerry | Mustain, Gene | Gotti

Gotti

Rise and Fall

av Capeci, Jerry ; Mustain, Gene

70,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Han var den mest kända och ökända gangstern sedan Al Capone: den stiliga, dyrt preparerade Gudfadern som gav ifrån sig spydigheter efter spydigheter för att bli en folkhjälte för massorna och en mardröm för lag och ordningsmakten. Han var också en ond mördare, en hänsynslös manipulator, en machiavellisk mästare av intriger och dubbelkors, och en ivrig kvinnokarl, vars uppgång till huvudet för USA:s mäktigaste brottsfamilj präglades av lik, lögner och svek. (fr förlaget)

Gerald Capeci ; född 30 juni 1944) är en amerikansk journalist och författare som specialiserat sig på bevakning av de fem maffiabrottsfamiljerna i New York City. Capeci har beskrivits av nyhetsorganisationer, som CNN och BBC , som en expert på den amerikanska maffian.

Gene Mustain är en amerikansk redaktör, författare och utbildare som har arbetat i Chicago, New York City och Hong Kong och nu driver ett redaktionellt konsultföretag. Han har varit medförfattare till tre true-crime-böcker och två läroböcker; hans tidnings- och tidningsartiklar har dykt upp i publikationer runt om i världen. (fr amazon.com, Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Organiserad brottslighet (inom Kulturvetenskap & -historia, Humaniora)


Författare: Capeci, Jerry ; Mustain, Gene
Undertitel: Rise and Fall

Förlag: Onyx
Genre: Kulturvetenskap & -historia
Artikelnr: 29589226

Bindning & skick: Limhäftad / Pocket i normalt antikvariskt skick. Läsveck å rygg. 8:o (15-25 cm i höjd) . År: 1996. Omfång: 444 s.. ISBN: 0451406818. Språk: Engelska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

Onyx
29589226
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad