.

Lillpers, Birgitta | Nu försvinner vi eller ingår

Nu försvinner vi eller ingår

av Birgitta Lillpers

375,47 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:


Birgitta Lillpers, aktuell med nya diktsamlingen Nu försvinner vi eller ingår, är en centralgestalt inom den svenska poesin, med ett säreget språk och oväntade bilder har hon mutat in en alldeles egen domän.
Birgitta Lillpers debuterade med Stämnoja 1982 och idkar växelbruk mellan poesi och prosa. Romanerna Iris, Isis och skräddaren från 1991 och Medan de ännu hade hästar från 1993 nominerades till Augustpriset. Hon har tilldelats Sveriges Radios lyrikpris, Gerard Bonniers lyrikpris, Svenska Dagbladets litteraturpris, Karlfeldtpriset samt utsedd till 2008 års Lars Ahlin-stipendiat.
Inte ens en professionell poesi-läsare konfronteras särskilt ofta med dikt som går raktin i hjärtat och ger en känslan av att ha stött på något omistligt. Men i Birgitta Lillpers nya diktsamling Nu försvinner vi eller ingår händer det ... En sällsynt rik, mångsidig och fängslande diktsamling, helt på nivå med de av kritiken prisade böcker som Lillpers gett ut under det senaste decenniet. //Svenska DagbladetDenna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Lyrik (inom Skönlitteratur)


Författare: Lillpers, Birgitta
Förlag: Wahlström & Widstrand
Genre: Skönlitteratur : Poesi
Ämnesord: Poesi Dikter
Artikelnr: 594418

Bindning & skick: Pappband med skyddsomslag (förlagets). 8:o (upp till cirka 148x210 mm) . År: 2007. Omfång: 112 s.. ISBN: 9789146215479. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

594418
2 objekt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt