.

Strawson, John | Hitler som fältherre

Hitler som fältherre

av John Strawson

158,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Var Hitler det stora militära geni som nazisternas propaganda ville få oss att tro eller var han bara en enkel amatör? Hur kom det sig att de inledande framgångarna med fälttågen i Polen och Frankrike skulle följas av de klantiga misstagen i Ryssland och Normandie? Hade den tyska generalstaben kunnat vinna kriget om det inte vore för Hitlers katastrofala inblandning? John Strawsson besvarar dessa frågor genom att beskriva hur Hitlers omätliga intresse, närmast besatthet, för militära frågor kom att påverka det dagliga beslutsfattandet. Författaren undersöker Hitlers excentriska befäl över den mest skräckinjagande och moderna krigsmaskin som världen någonsin skådat. Denna lättförståeliga analys levandegörs av ögonvittnesskildringar från dem som arbetade i Hitlers närhet. (fr Fischer & Co)

JOHN STRAWSSON (f. 1921) är en välkänd engelsk militärhistoriker med egna krigserfarenheter från andra världskriget i Italien och mellanöstern. Hans bok om Hitler som fältherre har blivit något av en militärhistorisk klassiker. (fr Fischer & Co)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Militaria (inom Humaniora)


Författare: Strawson, John
Förlag: Fischer & Co
Genre: Militärväsen
Ämnesord: Militärt ledarskap
Artikelnr: 83881910

Bindning & skick: Pappband. Fint antikvariskt skick. Med skyddsomslag i fint skick. 8:o (upp till cirka 148x210 mm) . År: 2010. Omfång: 262 s.. ISBN: 9789185183852. Språk: Svenska

Fischer & co
83881910
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad