.

Tsouras, Peter G (red) | Hitler vinner kriget

Hitler vinner kriget

10 alternativa scenarier till andra världskriget

av Tsouras, Peter G (red)

198,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

I boken Hitler vinner kriget har tio olika militärhistoriska författare, under redaktören och militärhistorikern Peter G. Tsouras ledning, skildrat ett antal tänkta alternativa händelsekedjor. I de flesta av dem vinner Tyskland kriget, i några sätts käppar i de allierades hjul. Det är en på samma gång lika fascinerande som skrämmande läsning.

Peter G. Tsouras är militärhistoriker och författare. En grekisk-amerikan, tjänstgjorde han i USA:s armé och drog sig tillbaka med graden av överstelöjtnant . Han tjänstgjorde i rustning, militär underrättelsetjänst och civila angelägenheter. Han arbetar för närvarande som senior analytiker på Battelle Corporation och är bosatt i Alexandria, Virginia . Han har skrivit mycket inom området militär alternativ historia .
(fr Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Andra världskriget (inom Militaria, Humaniora)


Författare: Tsouras, Peter G (red)
Undertitel: 10 alternativa scenarier till andra världskriget

Förlag: Svenskt militärhistoriskt bibliotek
Genre: Militärväsen
Ämnesord: Kontrafaktisk historiebeskrivning Andra världskriget 1939-1945 Grymheter
Artikelnr: 22254223

Bindning & skick: Klotband (förlagets) i mycket fint antikvariskt skick. Med skyddsomslag i normalt antikvariskt skick. Boken är olsät. Har varit inplastad. Guldsnitt. 8:o (24 cm i höjd) . År: 2012. Omfång: 302 s. ; ill., kartor ; 24 cm. ISBN: 9789186837181. Språk: Svenska

22254223
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad