.

Nilsson, Rune | Effektiv presentationsteknik

Effektiv presentationsteknik

av Rune Nilsson

148,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Många, kanske de flesta av oss har aldrig lärt sig tala! Fortfarande finns det massor av duktigt folk som inte når fram med sina goda idéer, därför att de inte lärt sig att framföra dem på ett övertygande sätt. Att kunna tala obesvärat inför publik är en oskattbar tillgång och ofta en förutsättning för avancemang i arbetslivet.

Att göra en framgångsrik presentation är inte bara att ställa sig upp och prata, säger författaren. Det handlar mycket om planering och förberedelser, om hur man uppnår den rätta personliga kontakten med åhörarna, hur man behärskar sin rampfeber, hur man handskas med oförutsedda situationer, hur man utnyttjar hjälpmedel

Rune Nilsson ger dig alla svaren i Effektiv presentationsteknik för dig som föreläser och utbildar. I boken finns massor av goda råd och tips som kan användas direkt.

Rune Nilsson är en mycket uppskattad föreläsare. Sedan många år utbildar han informatörer i företag, organisationer, kommuner etc.


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Folkbildning (inom Pedagogik, uppfostran & undervisning, Humaniora)


Författare: Nilsson, Rune
Förlag: Larson
Genre: Pedagogik, uppfostran & undervisning
Artikelnr: 21339216

Bindning & skick: Pappband. Fint antikvariskt skick. Märke från äldre prislapp på främre pärm. 8:o (15-25 cm i höjd) . År: 1997. Omfång: 167, [1] s.. ISBN: 9151403145. Språk: Svenska

Larson
21339216
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad