.

Saviano, Roberto | ZeroZeroZero

ZeroZeroZero

av Roberto Saviano

208,00 kr
166,00 kr Spara 42,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Sex år efter världsuccén Gomorra är den italienska journalisten Roberto Saviano tillbaka med en ny avslöjande reportagebok. Hans fokus denna gång är världens kokainhandel.

Det är många år sedan jag bestämde mig för att engagera mig. Inte bara därför att jag vuxit upp i en trakt där allt bestämdes av klanerna, inte bara för att jag sett folk dö som motsatte sig deras makt. Jag engagerade mig i handeln med det vita pulvret för att det var det enda som hjälpte mig att till fullo förstå saker och ting. Jag ville betrakta människans svaghet, maktens natur, förbindelsernas skörhet, pengarnas och våldets enorma makt. Grymheten hade ett enda namn. Kokain.

Att skriva om kokain är som att använda det. Man vill hela tiden ha mer. Mer nyheter, mer information. Man blir beroende. Det är adrenalinkickar som jag sprutar direkt in i mina vener. Ju längre ner i den kokainvita helveteskretsen jag kommer, desto tydligare blir det att folk inte vet.
Det finns en flod som rinner fram under de stora städerna, en flod som rinner upp i Sydamerika, tar vägen om Afrika och förgrenar sig åt alla håll.

Se på kokainet och du ser ett pulver. Se genom kokainet och du ser världen.

Roberto Saviano
Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Rättsfall (inom Politik & samhälle, Humaniora)


Författare: Saviano, Roberto
Förlag: Brombergs
Genre: Rättsväsen
Ämnesord: Kokain
Artikelnr: 486846

Bindning & skick: Förlagsband. Recensionsstämpel. I nyskick. 8:o (upp till cirka 148x210 mm) . År: Utg. 2013. Omfång: 469 s.. ISBN: 9789173374538. Språk: Svenska

486846

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Ny produkt