.

Hagman, Per | När oskulder kysser

När oskulder kysser

av Per Hagman

158,49 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

När oskulder kysser är ett triangeldrama med thrilleratad upplösning - en berättelse om människor som följer minsta motståndets lag, om lögner och svek, både mot sig själv och mot andra.

När artonårige Benjamin inackorderas hos en familj på den västgötska landsbygden möter han den knappt tonåriga Nelly. De berörs starkt av varandra utan att de riktigt förstår hur. Men omständigheterna för dem i sär. Benjamin flyttar till Stockholm och träffar Lilla Boy, en erfaren dragqueen, som leder honom in i en nattlig värld av sexuell ambivalens. Samtidigt skriver han musik och försöker med måttlig framgång komma i gång med ett band. Nelly följer efter sina föräldrars skilsmässa med sin pappa till London och kommer nästan som av en slump in i en karriär som fotomodell. När de så möts igen ska det som de hela tiden väntat på bli verklighet. Alla de yttre förutsättningarna för den kärlek de längtar efter finns där, men samtidigt är det något som inte stämmer och när de med öppna ögon ger sig i lag med en ökänd brottsling så ställs deras kärlek på svåra prov. När oskulder kysser är Per Hagmans fjärde roman. Han rör sig fritt mellan sina båda huvudpersoner och i det rafflande slutet (som kan påminna om amerikanska filmer som t ex Wild at heart) visar han vilken styv berättare han är. Avsnitten om Lilla Boy har en särskild mörk svärta. När oskulder kysser är ett kärleksdrama med thrillerartad upplösning, en berättelse om människor som följer minsta motståndets lag, om lögner och svek, båda mot andra och sig själva.


Denna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Prosa (inom Skönlitteratur)


Författare: Hagman, Per
Förlag: Bonnier Pocket
Genre: Skönlitteratur : Prosa
Ämnesord: Svensk skönlitteratur
Artikelnr: 508402

Bindning & skick: Limhäftad / Pocket. 12:o (mindre än 148x210 mm) . År: 1999. Omfång: 402 s.. ISBN: 9100567191. Språk: Svenska

Bonnier Pocket
508402
2 objekt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt