.

Hermann, Iselin C. | Där månen ligger ner

Där månen ligger ner

av Iselin C. Hermann

158,49 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Den amerikanska journalisten Samia har lämnat New York och ett svalnat äktenskap för att bosätta sig i Damaskus, den stad där hon är född. Hon vill söka nyckeln till sin identitet, söka efter något som hände vid hennes tillblivelse och som ledde till en kris i hennes föräldras äktenskap.

Medan hon försöker komma till rätta med sina känslor inför den främmande miljön möter hon två män som båda ingriper i hennes liv, så väl fysiskt som psykiskt. Där månen ligger ner är en fängslande roman som med psykologisk spänning och erotisk laddning berättar om en västerländsk kvinnas möte med det främmande - i sig själv och i stora världen.

Den amerikanska journalisten Samia kommer till Damaskus för att skriva reportage och söka sina rötter. Hennes sökande får ett lika dramatiskt som oundvikligt resultat. Hela händelseförloppet skildras i nutid och i reflekterande återblickar av Samia själv, hennes mor, far, fästmannen i New York samt de två älskarna i Damaskus. Tankar, minnesbilder och upplevelser varvas med belysande citat ur Koranen. Inläst ur Norstedt, 2004


Denna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Prosa (inom Skönlitteratur)


Författare: Hermann, Iselin C.
Förlag: PAN / P. A. Norstedt & Söner, Stockholm.
Serie: En Panpocket från Norstedts
Genre: Skönlitteratur : Prosa
Artikelnr: 13870

Bindning & skick: Limhäftad / Pocket. . År: 2004. Omfång: 222, [2] s. ; 18 cm. ISBN: 9172635991. Språk: Svenska

13870
4 objekt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt