.

King, Stephen | Institutet

Institutet

av Stephen King

564,15 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Luke Ellis har alltid vetat att han är speciell. Det är inte bara hans extrema begåvning, det är också den märkliga påverkan han har på sin omgivning varje gång han blir riktigt upprörd. Det han inte vet är att någon haft ögonen på honom och hans talang länge. En natt blir han kidnappad och flugen till en plats belägen djupt inne i skogarna i Maine: Institutet. Där utnyttjas barn med ovanliga förmågor som brickor i ett farligt globalt spel.

Stephen Edwin King, född 21 september 1947 i Portland i Maine, är en amerikansk författare, som skrivit många böcker som har legat på bästsäljarlistorna. Han är framförallt verksam inom skräckgenren. Flera av hans böcker har filmatiserats. Han är också känd under pseudonymen Richard Bachman.

Kings böcker handlar ofta om vanliga människor som råkar ut för något otäckt, och följer inte traditionella ramar. King har också skrivit annat än skräck, och har vunnit respekt särskilt för sina ungdomsskildringar. En del romaner har skrivits under pseudonym. Det som King ser som sitt främsta verk är romanen Lisey's Story . (fr Wikipedia)


Denna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Skräck (inom Prosa, Skönlitteratur)


Författare: King, Stephen
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Genre: Skönlitteratur : Prosa
Ämnesord: Konspirativ verksamhet Romaner
Artikelnr: 78782010

Bindning & skick: Pappband. 8:o (15-25 cm i höjd) . År: 2019. Omfång: 664 s.. ISBN: 9789100180270. Språk: Svenska

78782010
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt