.

McEwan, Ian | Kärlekens raseri

Kärlekens raseri

av Ian McEwan

138,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Det hela börjar som en romantisk picknick vetenskapsjournalisten Joe Rose har återförenats med sin hustru, Keatsforskaren Clarissa, efter en sex veckors skilsmässa. Då inträffar den händelse som kommer att bli startpunkten för en dramatisk historia om kärlek och besatthet: en luftballong har slitit sig och fem män förenas i sina försök att hindra den från att driva iväg med en liten pojke.
Joes möte med den unge Jed Parry, en av männen på olycksplatsen, vänder upp och ner på allt. Ett par ögonkast och en flyktig kommentar sätter igång en process som kommer att kasta omkull hela Joes tillvaro och dra ner honom i en ström av skrämmande händelser. Allt det Joe trodde var stabilt och oföränderligt kärleken till Clarissa, hans starka tro på förnuft och rationalitet är plötsligt hotat.

Kärlekens raseri är en av 90-talets mest omtalade engelska romaner. Den kombinerar formkänsla och utsökta litterära kvaliteter med spänningen hos en thriller. Det är en bok som håller läsaren fången från första till sista sidan.


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Relationer (inom Prosa, Skönlitteratur)


Författare: McEwan, Ian
Förlag: Ordfront Förlag
Genre: Skönlitteratur
Artikelnr: 17421215

Bindning & skick: Pappband. Med skyddsomslag i fint skick. Fint antikvariskt skick. Namnteckning (samtida, ej framträdande). 8:o (15-25 cm i höjd) . År: 2000. Omfång: 280, [4] s.. ISBN: 9789173247221. Språk: Svenska

17421215

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Ny produkt