.

Delblanc, Sven | Maria ensam

Maria ensam

av Sven Delblanc

198,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Maria och hennes familj har vänt åter från Kanada och på nytt blivit bönder i Sverige. Vi möter dem på en gård i Hedeby, främlingar i sitt eget land. Deras tänkesätt och idéer passar inte i den svenska mellankrigstidens stiltje och deras personliga problem ställer också den begåvade och egensinniga familjen utanför gemenskapen.

I centrum står Maria, omgiven av de sina, men ändå allt mer ensam. Vid hennes sida finner vi sonen Axel, ett drömmande barn som i oförglömliga stunder söker sin tillflykt i mystiska extaser som för honom innebär en sällsam befrielse.

Sven Delblanc, född 26 maj 1931 i Swan River i Manitoba i Kanada, död 15 december 1992 i Uppsala, var en svensk författare och litteraturvetare. Han anses av vissa som en av efterkrigslitteraturens främsta författare och skrev under sin verksamma tid ett flertal romaner och pjäser till radio och scenteater. (fr Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Relationer (inom Prosa, Skönlitteratur)


Författare: Delblanc, Sven
Förlag: Bonnier
Genre: Skönlitteratur
Artikelnr: 5977226

Bindning & skick: Pappband i fint antikvariskt skick. Med skyddsomslag i fint antikvariskt skick. Mindre riss på skyddsomslag. Något lagernött. Originalupplaga. 8:o (22 cm i höjd) . År: 1985. Omfång: 328, [2] s. ; 22 cm. ISBN: 9100467219. Språk: Svenska

Bonnier
5977226
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad