.

Davidsson, Camilla | Pensionatet vid världens ände

Pensionatet vid världens ände

av Camilla Davidsson

70,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

På den tusenåriga pilgrimsleden till Santiago de Compostela finns ett talesätt att den verkliga resan börjar när du har återvänt hem. I bokseriens andra del lämnar Emma Caminon med förhoppningar om ett mer harmoniskt liv.

Hemma i Stockholm väntar ett oemotståndligt jobberbjudande och flera sms från Eric, amerikanen som ett par månader tidigare lämnat henne för en annan kvinna. Trots sina föresatser tackar Emma ja till det prestigefyllda jobbet och snart ser tillvaron helt annorlunda ut än hon tänkt sig.

En oväntad resa blir början på en negativ spiral som slungar Emma tillbaka ner i det mörker hon försökt lägga bakom sig. Hon ser ingen annan utväg än att återigen resa bort. Denna gång till en plats så nära, men ändå så fjärran att den kunde ha legat vid värl

Pensionatet vid världens ände är en fristående uppföljare till Under Vintergatans alla stjärnor. Böckerna ingår i en intelligent och tankeväckande feelgood-serie om en ung kvinnas väg mot inre utveckling.
(fr camilla-davidsson.com )

Camilla Davidsson född 1969 är en svensk författare. Bor i jämtländska Åre.
(fr camilla-davidsson.com)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Prosa (inom Skönlitteratur)


Författare: Davidsson, Camilla
Förlag: Pocketförlaget
Serie: Emma
Genre: Skönlitteratur : Prosa
Ämnesord: Personlig utveckling Romaner
Artikelnr: 9752227

Bindning & skick: Limhäftad / Pocket i fint antikvariskt skick. Originalupplaga. Recensionsstämpel. 8:o (18 cm i höjd) . År: 2016. Omfång: 327, 8 s. ; 18 cm. ISBN: 9789175791487. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

Pocketförlaget
9752227
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad