.

Claesson, Stig | 21 beräärelser

21 beräärelser

Med teckningar av författaren

av Stig Claesson

70,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

De 21 berättelserna i den här boken är allvarliga och burleska. Missa inte allvaret i burlesken. Men se också det burleska i allvaret. (fr Bo Cavefors Bokförlag)

Första upplagan i BOC-SERIEN Augusti 1975.

Stig John Claesson, även känd under signaturen Slas, född 2 juni 1928 i Huddinge, Stockholms län, död 4 januari 2008 i Stockholm, var en svensk författare, illustratör, tecknare och målare.

Claessons berättande kännetecknas av en nästan oefterhärmlig stil, präglad av en speciell andhämtning, jargonger och upprepningar. Han var på en gång söderkisen med fasta rötter i hemstaden och resenären, som klarögt och med sinne för det bisarra fångade och återgav intryck från främmande länder och städer, men också från den svenska landsbygden. Hans böcker utgör ofta mellanting av faktiska reportage och fiktion, illustrerade med känsliga och precisa teckningar. Som illustratör medverkade han i tidningarna Joker och Folket i bild med små porträtt av svenska städer. (fr Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Humor (inom Prosa, Skönlitteratur)


Författare: Claesson, Stig
Undertitel: Med teckningar av författaren

Förlag: Bo Cavefors Bokförlag
Genre: Skönlitteratur : Prosa
Artikelnr: 22337221

Bindning & skick: Limhäftad / Pocket i normalt antikvariskt skick. Namnteckning (mindre trevlig). Recensionsstämpel. 8:o (15-25 cm i höjd) . År: 1975. Omfång: 102 s.. ISBN: 9150403933. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

22337221
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad