.

Cosby, Bill | Pappaliv

Pappaliv

av Bill Cosby

148,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

“Ni har alltså bestämt er för att skaffa barn. Ni har bestämt er för att avstå från lugna hemmakvällar med goda böcker, avkopplande veckoslut med god musik, små intima måltider under vilka ni känt att livet redan gett er allt ni kunnat drömma om: er kärlek till varandra. Ni har bestämt er för att förvandla era soffor till trampoliner och avstå ifrån att i lugn och ro betrakta reproduktioner av stora konstverk för att istället desperat försöka tampas med reproduktioner av er själva. Varför? Poeter har sagt att människan skaffar barn för att göra sig själv odödlig, och jag erkänner att jag bad Gud skänka mig en son för att jag ville att någon skulle föra släktnamnet vidare. Nå, det var precis vad Gud gjorde och nu måste jag bekänna att det har funnits tillfällen när jag bett min son att inte avslöja vem han är.

William Henry Bill Cosby, Jr, född 12 juli 1937 i Philadelphia i Pennsylvania, är en amerikansk komiker, skådespelare, regissör, filmproducent och författare. Cosby är från sin yrkeskarriär främst känd för rollen som doktor Cliff Huxtable i den under 1980-talet populära TV-serien Cosby. (fr Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Prosa (inom Skönlitteratur)


Författare: Cosby, Bill
Förlag: Viva
Genre: Skönlitteratur : Prosa
Artikelnr: 29213227

Bindning & skick: Pappband i normalt antikvariskt skick. Med skyddsomslag i normalt antikvariskt skick. 8:o (22 cm i höjd) . År: 1987. Omfång: 181, [1] s. ; 22 cm. ISBN: 9161401439. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

Viva
29213227
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad