.

Böhm, Tomas | Kärlek, gränser och andra möjligheter

Kärlek, gränser och andra möjligheter

av Tomas Böhm

339,62 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:


Under de tre år som månadstidningen M-magasin funnits har jag haft en spalt om relationer. Det är en spännande uppgift att möta dessa brev från livets verkstadsgolv, från människor som lever ensamma, i relationer, med eller utan grannar, barn och barnbarn, gamla föräldrar, syskon, ex-partners och med sin egen vånda. De ger förtroenden och inblickar i en värld som vi annars inte ser, den inre världen och mellanmänskliga hos människor vi inte känner, men som vi kan känna igen oss i.
Kärlek, gränser och andra möjligheter handlar inte bara om par, utan om alla slags relationer. De som skriver utgör antagligen toppen på ett isberg de som kommer sig för att skriva, som är tillräckligt desperata eller inte känner att de har någon annan att vända sig till. Oftast är den som frågar kvinna och över 50 år, men det finns anledning att tro att det kan gälla för kvinnor (och män) i andra åldrar också, även om vissa frågor är typiska för åldern. Ibland kan man förvillas att tro att det gäller ytliga tankar om hur man ska hantera speciella svårigheter, men bakom dessa frågor döljer sig alltid smärtsamma djup hos frågeställaren.


Denna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Psykologi & psykiatri (inom Humaniora)


Författare: Böhm, Tomas
Förlag: Natur & Kultur
Genre: Psykologi
Ämnesord: Mänskliga relationer
Artikelnr: 509821

Bindning & skick: Pappband med skyddsomslag (förlagets). 8:o (upp till cirka 148x210 mm) . År: 2011. Omfång: 196 s.. ISBN: 9789127131262. Språk: Svenska

Natur & kultur
509821
5 objekt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt