.

Tudor-Sandahl, Patricia | Ordet är ditt

Ordet är ditt

av Patricia Tudor-Sandahl

60,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Alla har en historia inom sig som är värd att berätta. Varje människa bär inom sig spår av allt som hon varit med om i sitt liv. Vi präglas djupt av barndomsupplevelser men utvecklingen tar inte slut bara för att man når vuxen ålder.

Att skriva om sitt eget liv kan vara ett sätt att komma vidare i sin personliga utveckling. Skrivandet ger perspektiv, man hittar sina egnar ord och identiteten får skarpare konturer. Man ökar sin självinsikt och sitt självförtroende och blir en tydligare och starkare individ.

Denna bok handlar om hur man genom att skriva sin egen historia kan bli stimulerad att växa som människa och finna sin uppgift här i livet. Samtidigt ger den en introduktion till den moderna psykologins tankegångar.

Patricia Tudor-sandahl är fil. dr i pedagogik, fil.lic i sociologi, legitimerad psykolog och psykoterapeut och är flitigt anlitad som konsult och föreläsare. Hennes många böcker, präglade av nyfikenhet, klokhet och värme, har vunnit en stor läsekrets.
(fr Wahlström & Widstrand, Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Särskilda riktningar (inom Psykologi & psykiatri, Humaniora)


Författare: Tudor-Sandahl, Patricia
Förlag: Wahlström & Widstrand
Genre: Psykologi
Artikelnr: 7764192

Bindning & skick: Limhäftad / Pocket. Fint antikvariskt skick. 12:o (mindre än 148x210 mm) . År: 2001. Omfång: 238, [1] s.. ISBN: 9789146182214. Språk: Svenska

7764192
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad