.

Freeman, Arthur | Dewolf, Rose | De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem

De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem

av Freeman, Arthur ; Dewolf, Rose

70,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

I vårt tänkande styrs vi ofta av orealistiska föreställningar om vår omvärld och oss själva. Detta får till följd att vi gör missbedömingar som blir alltmer besvärande för oss och som färgar allt större områden av vårt beslutsfattande. För att komma ifrån sådana vrångbilder av verkligheten har Freeman och DeWolf sammanställt en lista på de vanligaste misstagen som vi gör. De presenterar också flera enkla tekniker som man kan använda sig av för att öka förmågan att tänka klart och förhindra felbedömningar och fel.

Förord och fackgranskning Börje Wistedt. (fr nok.se)

Arthur Freeman, EdD, LLD (hc), ABPP, fram till sin död 2020, var professor emeritus i psykologi vid Philadelphia College of Osteopathic Medicine. En ledande expert på kognitiv beteendeterapi, han var tidigare ordförande i Association for Behavioural and Cognitive Therapies och International Association for Cognitive Psychotherapy, och en framstående grundare av Academy of Cognitive and Behavioural Therapies. Dr Freemans forskning och kliniska intressen inkluderade äktenskaps- och familjeterapi och kognitiv beteendebehandling av depression, ångest och personlighetsstörningar. Författare till över 100 kapitel och artiklar, föreläste i 45 länder och hans arbete har översatts till 20 språk. (fr guilford.com)

Rose Dewolf är journalist. (Natur och Kultur)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Tillämpad psykologi (inom Psykologi & psykiatri, Humaniora)


Författare: Freeman, Arthur ; Dewolf, Rose
Förlag: Natur och Kultur
Genre: Psykologi
Artikelnr: 9754224

Bindning & skick: Limhäftad / Pocket i normalt antikvariskt skick. 8:o (15-25 cm i höjd) . År: 2003. Omfång: 344 s.. ISBN: 912707143X. Språk: Svenska

Natur och kultur
9754224
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad