.

Seeberg, Eva | Kärlekens tid

Kärlekens tid

Om ålderns gåva

av Eva Seeberg

178,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Vi beundrar skådespelare som Goldie Hawn och Barbra Streisand för att de ser unga ut, vi vill att den vi köper pensionärsbiljett av ska protestera och be om legitimation.Sluta räkna rynkor och år! Sätt värde på din ålder, uppmanar Eva Seeberg oss.Kärlekens tid handlar inte om att kämpa för att hålla sig ung. Tvärtom handlar boken om att bli gammal och ta emot allt det nya och värdefulla som åldern har att ge. Den sista perioden i livet kan bli den rikaste, mest spännande och utmanande; den tid då vi fullt kan utveckla de förmågor vi hade med oss i bagaget när vi föddes och äntligen bli den människa vi har möjlighet att bli.Eva Seeberg är norsk-svensk författare, född i Oslo. Hon har hittills skrivit elva romaner, samt tre böcker om reinkarnation.

Eva Seeberg, född 28 april 1931 i Oslo, död 12 januari 2019 i Sigtuna, var en norsk-svensk journalist, författare och manusförfattare. (fr Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Utvecklingspsykologi (inom Psykologi & psykiatri, Humaniora)


Författare: Seeberg, Eva
Undertitel: Om ålderns gåva

Förlag: Bokförlaget Forum
Genre: Psykologi
Ämnesord: Äldreliv Ålderdom Psykologi
Artikelnr: 24553228

Bindning & skick: Pappband i normalt antikvariskt skick. Med skyddsomslag i normalt antikvariskt skick. Mindre riss på skyddsomslag. Dedikation (ej förf). Namnteckning (samtida, ej framträdande). 8:o (24 cm i höjd) . År: 1997. Omfång: 143, [1] s. ; 24 cm. ISBN: 9789137111766. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

Bokförlaget Forum
24553228
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad