.

Comfort, Alex | Goda år

Goda år

En uppslagsbok om åldrandet

av Alex Comfort

148,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Att åldras - att bli gammal- känns svårt för de felsta människor därför att vi har en mängd fördomar och förutfattade meningar om åldrandet. Alex Comfort manar till kamp mot våra ingrodda föreställningar om hur man ska vara på äldre dar.

Den här boken vänder sig inte vara till dem som nu är gamla. Den är en väckarklocka för unga och gamla. De som ännu inte hunnit till pensionsåldern måste få klart för sig vad som väntar dem, om de inte gör någonting.

I ca. åttio artiklar i alfabetisk ordning - t.ex. alkohol, döden, flygning, husdjur, intelligens, motion, rynkor, rökning, sex, utbildning - visar Comfort på alternativ till den bil som vi vanligen har av åldrandet.

Alex Comfort, född den 10 februari 1920 i London, död den 26 mars 2000, var en brittisk vetenskapsman och läkare. Han var också författare av både skönlitteratur och facklitteratur och mest känd blev han för sin sexupplysningsbok, The Joy of Sex (1972). (fr Wikipedia)


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Utvecklingspsykologi (inom Psykologi & psykiatri, Humaniora)


Författare: Comfort, Alex
Undertitel: En uppslagsbok om åldrandet

Förlag: Forum
Genre: Psykologi
Ämnesord: Ålderdomens psykologi Åldrandet Geriatri
Artikelnr: 29215227

Bindning & skick: Pappband i fint antikvariskt skick. 8:o (24 cm i höjd) . År: 1980. Omfång: 184 s. ; 24 cm. ISBN: 9137073524. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

Forum
29215227
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad