.

Ehrenberg, Johan | Kloka hus

Kloka hus

av Johan Ehrenberg

498,11 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Trä överallt. Naturfärg. Stora fönster mot vacker utsikt; höga mot söder, låga mot norr. Ett hus som följer årstiderna. Eller kanske ett hus av halm? Eller härliga kurvor av lerväggar? Nybyggda hus speglar våra drömmar. Det är härligt att lyckas rädda ett gammalt hus eller bygga ett nytt. Boken Kloka Hus, den första i sitt slag, berättar om hur drömmen om det hållbara blir verklighet. Hur vi kan bygga utan att förstöra miljö och klimat. Vi besöker några av de som förverkligat denna dröm, och får en glimt av vad som gjorts och vilka visioner som nns. Vi får också ta del av praktiska tips och råd från experter inom ämnet. Allt genom en personlig och inspirerande text av Johan Ehrenberg baserad på erfarenheterna av eget byggande. KLOKA HUS är en rikt illustrerad inspirationsbok för dig som är nyken på ekologiskt byggande. Både för dig som vill renovera och vårda eller som funderar på att bygga nytt.

Johan Ehrenberg, född 14 juli 1957 i Linköping, Östergötlands län, är en svensk journalist, publicist, företagare, debattör och författare. Ehrenberg är vd för produktionsbolaget ETC Utveckling som bland annat ger ut tidningen ETC. (fr Wikipedia)


Denna bok är förlagsny.

Denna bok finns i kategorierna:

Byggnadsteknik & -produktion (inom Vetenskap | Teknik, Natur & vetenskap)


Författare: Ehrenberg, Johan
Förlag: Leopard Förlag
Genre: Teknik, industri & kommunikationer
Ämnesord: Miljöfrågor Byggnadsteknik Ekologiskt byggande
Artikelnr: 5973226

Bindning & skick: Danskt band. 4:o (25 cm i höjd) . År: 2019. Omfång: 198 s. ; illustrationer ; 25 cm. ISBN: 9789173439855. Språk: Svenska

Läst denna bok och vill hjälpa oss att förstå..? Delta i vår enkät om denna bok, klicka...

Leopard Förlag
5973226
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Ny

Specifika detaljer

Ny produkt