.

Semitjov, Eugen | De otroliga tefaten

De otroliga tefaten

av Eugen Semitjov

40,00 kr
Levereras inom 1-3 vardagar
Quantity:

Sker det något runt vår planet som vi inte vet om - eller vägrar att fatta? Utforskas jorden av främmande rymdskepp? Döljer regeringar och militärstaber sanningen? Eller är alltsammans bara fantasier - detta tidernas största mysterium?

Aldrig har de otaliga frågorna besvarats som i denna bok. Semitjov har varit i alla läger - han har talat med astronauter, forskare, militärer, ufologer i både öst och väst - från Houston och Moskva till de UFO-troendes Mekka i californiska öknen. Här är direkta svar från berörda personer - inte de vanliga förvanskade ryktena.

Har flygande tefat landat? Har människor mött varelser från andra världar - kämpat mot dem, älskat med dem? Boken sjuder av sällsamma händelser - sedda i ny belysning.

DE OTROLIGA TEFATEN är den första UFO-boken i Sverige som skrivits av en icke-fantast - en vetenskaplig skribent som står med båda fötterna på jorden.

Eugen Semitjov är vetenskaplig reporter i världsklass. Han har gästat hundratals forskningscentra jorden runt, varit på plats där sensationer hänt. Han är välkänd från både press och TV. Han har tilldelats STORA JOURNALISTPRISET för lysande populärvetenskaplig journalistik.


Denna bok är antikvarisk.

Denna bok finns i kategorierna:

Luft- & rymdfarkoster (inom Vetenskap | Teknik, Natur & vetenskap)


Författare: Semitjov, Eugen
Förlag: Askild & Kärnekull
Genre: Teknik, industri & kommunikationer
Artikelnr: 24881224

Bindning & skick: Limhäftad / Pocket i normalt antikvariskt skick. 8:o (19 cm i höjd) . År: 1978. Omfång: 283, [3] s. : ; ill. ; 19 cm. ISBN: 9170089264. Språk: Svenska

Askild & Kärnekull
24881224
1 Produkt

Uppgifter

Typ av bok
Antikvarisk

Specifika detaljer

Begagnad