Om h:ström - Antikvariat & Bokhandel | h:ström - Text & Kultur AB

h:ström - Text & Kultur AB är ett multikulturellt företag med säte i Umeå och som grundades år 1998.

Vi bedriver verksamhet inom antikvariat, bokhandel, tryckeri och bokförlag. Vår stora förkärlek ligger hos den goda skönlitteraturen och humanioran, men vi saluför böcker inom alla genrer och kategorier. Vi driver även ett antal tidskrifter, Tidningen Kulturen och Tidskriften Subaltern. 

Vi huserar i en kvadratkilometer stor fastighet på Grisbacka i Umeås västra delar. Vi har inte någon öppen butik i normal betydelse, men vi finns på plats mellan cirka 0830-1600 alla vardagar, om ni vill besöka oss. Räkna dock inte med att vi har samtliga registrerade böcker tillgängliga för butiksköp, eftersom en stor del är nedpackade, insorterade i lagerhyllor etc. 

Att sälja böcker till oss

Har du böcker och boksamlingar att sälja till oss, är du välkommen att höra av dig till [email protected]. Ta gärna några snabba foton och bifoga, så att vi får en känsla. Från och till har vi köpstopp för att hinna ta hand om redan inkomna böcker, men intressanta böcker inom skönlitteratur och humaniora är ofta av intresse. I dagsläget hämtar vi inte böcker, men om du får en positiv respons av oss, är du välkommen förbi med dem om du befinner dig i Umeåtrakten.

Vi ombesörjer frakt av större samlingar som vi initialt visat intresse för, om du inte har möjlighet att ta böckerna till oss. 

Våra andra verksamheter

tryckning.nu | h:ström - Text & Kultur AB

Tidningen Kulturen

Bokförlaget h:ström - Text & Kultur

Tidskriften Subaltern