Rundberg, Johan | PULS Förskoleklass Högläsningsbok
  • Rundberg, Johan | PULS Förskoleklass Högläsningsbok

Rundberg, Johan | PULS Förskoleklass Högläsningsbok

SEK290.57
Denna bok är förlagsny.

Författare: Rundberg, Johan
Förlag: Natur & Kultur Läromedel
Genre: Språk (inkl. lexikon, parlörer och ordböcker)
Artikelnr: 590957

Bindning & skick: Förlagsband. | År: Utg. 2017 | Omfång: 80 s. | ISBN: 9789127446953 | Språk: Svenska
Typ av bok
Bindning
Quantity
LEVERANS: Skickas inom 2-3 vardagar.

 

Säker sajt

 

Billig enhetsfrakt

 

14 dagars ångerrätt med fri retur

PULS Förskoleklass Samhälle Natur Teknik
PULS Förskoleklass innehåller allt du behöver för undervisning i samhälle, natur och teknik, enligt den nya läroplanen för förskoleklass. PULS Förskoleklass består av en lärarbok, en arbetsbok, fyra samtalsbilder, en högläsningsbok och en lärarwebb.Här finns ett rikligt och varierat material som ger dig inspiration till att tillsammans med dina elever utforska och beskriva företeelser och samband i samhälle, natur och teknik.
Lärarboken
I Lärarboken hittar du allt du behöver för undervisning i samhälle, natur och teknik enligt det centrala innehållet för förskoleklass. Här finns:Inledning med pedagogiska grundtankar, det centrala innehållet och syftestexterna i läroplanen för förskoleklass och ett förslag på hur du kan planera ett års undervisning i samhälle, natur och teknik.Innehållet i Lärarboken är uppdelad i tre delar:Samhälle med arbetsområdena: Skolan, Kompisar, Regler, Här bor jag, Min familj, Familjer förr i tiden, Här bor vi, Trafik, Yrken, Miljö, Viktiga dagar, FN-dagen och barnkonventionen.
Natur med arbetsområdena: Årstider, Höst, Vinter, Sommar och Tema vatten.
Teknik med arbetsområdena: Vad är teknik? Det rullar, Det snurrar, Det flyger faller och svävar, Jag är en robot.

I varje del finns förslag på inspirerande start, samtal, faktaläsning, undersökningar, experiment, lekar, skapande, sånger och filmer, och det finns kopieringsunderlag till alla arbetsområden.

Arbetsboken
Arbetsboken innehåller en eller två arbetsuppgifter till varje arbetsområde i lärarboken. Uppgifterna är varierade och befäster elevernas kunskaper på ett lättsamt och roligt sätt.

Samtalsbilder
Samtalsbilderna består av fyra årstidsbilder som visar samma skogsområde under de olika årstiderna. På baksidan finns en förteckning över vilka växter och djur man ser på bilden och förslag på några frågor att samtala om. Bilderna finns både i Lärarboken är uppdelad i tre delar: Samhälle, Natur och tryckt och digital form.Högläsningsbok Hela året med Tellus och Luna
I högläsningsboken finns 15 berättelser om Tellus och Luna som går i förskoleklassen Citronen. Berättelserna inspirerar till samtal och skapar lust att veta mer om dinosaurier, uppfinningar och mycket mer. Förslag till samtal utifrån berättelserna kommer att läggas upp på PULS Förskoleklass Lärarwebb under våren 2017.
Denna bok är förlagsny.

Författare: Rundberg, Johan
Förlag: Natur & Kultur Läromedel
Genre: Språk (inkl. lexikon, parlörer och ordböcker)
Artikelnr: 590957

Bindning & skick: Förlagsband. | År: Utg. 2017 | Omfång: 80 s. | ISBN: 9789127446953 | Språk: Svenska
590957-9789127446953

Data sheet

BOKREA
Ord. pris

Specific References

ISBN
9789127446953