Hellberg, Björn | De hatiska
  • Hellberg, Björn | De hatiska

Hellberg, Björn | De hatiska

SEK80.19
Denna bok är förlagsny.

Författare: Hellberg, Björn
Förlag: Lind & Co
Genre: Deckare, thrillers och spänning
Ämnesord: Svensk skönlitteratur
Artikelnr: 51981189

Bindning & skick: Pocket. | År: Utg. 2016 | Omfång: 301 s. | ISBN: 9789174615593 | Språk: Svenska
Typ av bok
Bindning
Quantity
LEVERANS: Skickas inom 2-3 vardagar.

 

Säker sajt

 

Billig enhetsfrakt

 

14 dagars ångerrätt med fri retur

Flera invånare i Loviken har bombarderats med otäcka hotelsebrev på nätet eller utsatts för kuslig förföljelse på annat sätt. En del av de anonyma angreppen är så grava att polisen kopplas in. Det ankommer på kriminalinspektörerna Carina Keller och Stig-Allan Jönsson att försöka spåra nättrollen, och de får snart skäl att fråga sig varifrån allt detta uppdämda hat kommer.
Poliserna kalkylerar realistiskt med risken för att något allvarligt kan inträffa, och en kväll görs så en fasansfull upptäckt i en ensligt belägen gränd.
Men har verkligen illdådet på bakgatan något med näthatet att göra? Keller och Jönsson ställs inför ett mystifierande fall med många bottnar och svart frustration.

De hatiska är den sjätte fristående delen om poliserna i den fiktiva storstaden Loviken. De tidigare titlarna är Paria, Club Karaoke, Dominans, De tysta och minideckaren Fallet Martin Felt.

BJÖRN HELLBERG är en av Sveriges mest produktiva deckarförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter, en välkänd radio- och tv-profil och fyrfaldig På spåret-vinnare.

Björn Hellberg är en uppskattad deckarförfattare och De hatiska lär inte minska på det faktumet. Som vanligt är det sättet att formulera sig som gör en Hellberg-läsare glad. Man liksom hör Björns röst i det underfundiga språkbruket.
Dan Karlsson, Värnamo Nyheter

[...]i slutet av boken händer allt på en gång och det blir väldigt dramatiskt. Det blir en spännande upplösning på ett gisslandrama.
Ingeborg Ahlander, Norrtelje Tidning

Som alltid ramas den spännande berättelsen in av välskrivna miljö- och personbeskrivningar. Björn Hellbergs teknik att skriva många och korta kapitel bidrar till att hålla spänningen på topp [...] En verklig bladvändare, som det är svårt att lägga ifrån sig.
Mats Garme, Ölandsbladet

Få svenska deckarförfattare skriver med större patos än Björn Hellberg. Också hans nya deckare De hatiska (Lind & Co), som ingår i serien om den fiktiva staden Lovikens poliser, skildrar ett aktuellt samhällstema: så kallade nättroll [...] Dessutom har Hellberg fogat in sitt - och allas vårt - eviga tema, nämligen det dagliga livet.
Bengt Eriksson, Trelleborgs Allehanda
Denna bok är förlagsny.

Författare: Hellberg, Björn
Förlag: Lind & Co
Genre: Deckare, thrillers och spänning
Ämnesord: Svensk skönlitteratur
Artikelnr: 51981189

Bindning & skick: Pocket. | År: Utg. 2016 | Omfång: 301 s. | ISBN: 9789174615593 | Språk: Svenska
51981189-9789174615593

Data sheet

BOKREA
Ord. pris

Specific References

ISBN
9789174615593