ÄLSKAR DU BÖCKER?

Välkommen till vår stamkundsklubb!
Vi på h:ström - Antikvariat & Bokhandel älskar böcker och vi vill gärna ha med dig på resan i böckernas värld.

Välkommen till vår kundklubb!

Stamkundsklubb hos h:ström - Antikvariat & Bokhandel

Ren läsglädje. Som medlem i vår kundklubb stödjer du en oberoende bokhandel i Umeå, samtidigt som du får mängder av personliga boktips och matnyttig information om böcker. Dessutom ger vi alltid en stående rabatt till våra h:strömare.

h:ström - Text & Kultur AB driver sedan 1998 Norrlands största kombinerade antikvariat och bokhandel. Vi har över 100.000 böcker i lager och arbetet med att katalogisera allt pågår oförtrutet varje dag. Vi har böcker inom alla kategorier och genrer och dessutom ett stort sortiment av kulturtidskrifter och andra periodiska skrifter. 

PERSONLIGA BOKTIPS

Varje vecka går vi igenom vår databas på jakt efter böcker som antagligen intresserar dig - utifrån tidigare köp från oss ger vi dig personliga rekommendationer om böcker, både antikvariska och nya. Med hjälp av både mångårig erfarenhet och modern AI hittar vi guldkornen åt dig!

BOKLIGT NYHETSBREV

I vårt nyhetsbrev hittar du tips om läsning, texter om antikvariska och bokliga termer, hur du tar hand om dina böcker på bästa sätt och mycket annat. 

MISSA INGET

Vi katalogiserar ofta hundratals böcker varje vecka och uppdaterar vår sajt varje natt. Vi håller dig à jour om böcker som kan intressera just dig. 

ALLTID RABATT

Vi ger alltid rabatt till våra stamkunder. Dessutom skickar vi med jämna mellanrum med överraskningsgåvor när du köper något från oss. 

Kontakta oss

Adress

h:ström - Antikvariat & Bokhandel
Skiftesvägen 6, 903 54 Umeå

Telefon

090 145 405

h:ström - Antikvariat & Bokhandel är en del av h:ström - Text & Kultur AB, orgnr 556531-0629
Läs mer om vår verksamhet på hstrom.se