Wilms, Rebecca | Boken om babytecken: en guide till tidig kommunikation med din bebis
  • Wilms, Rebecca | Boken om babytecken: en guide till tidig kommunikation med din bebis

Wilms, Rebecca | Boken om babytecken: en guide till tidig kommunikation med din bebis

233,96 kr
Denna bok är förlagsny.

Författare: Wilms, Rebecca
Förlag: BabySigning förlag
Artikelnr: 544249

Bindning & skick: Förlagsband. | År: Utg. 2016 | Omfång: 112 s. | ISBN: 9789198318906 | Språk: Svenska
Typ av bok
Bindning
Kvantitet
LEVERANS: Skickas inom 3-5 vardagar. JUST NU EJ TILLGÄNGLIG I BUTIK I UMEÅ, dock beställningsbar här.

 

Säker sajt

 

Billig enhetsfrakt

 

14 dagars ångerrätt

Med Boken om babytecken är du och din bebis på väg att få glädje av de många fördelar som användning av babytecken ger familjer i vardagen. 



Boken ger en noggrann men enkel introduktion till att använda babytecken och är baserad på senaste undersökningar om babytecken. 
Den vänder sig från de som önskar använda enstaka babytecken till de som vill ha ett uppslagsverk med illustrationer, babytecken och sånger. Boken ger grundlig insikt i de biologiska och utvecklingsmässiga fördelar som användning av babytecken ger på sikt.



Babytecken är ett naturligt men väldigt översett sätt att kommunicera. Alla föräldrar använder babytecken men många vet inte om det. När du som förälder säger hejdå till ditt barn i förskolan vinkar du till barnet. När du säger att nu ska barnet sova då kanske du lägger handen på kinden och lägger huvudet på sned. Du gör det oftast omedvetet men det finns en bra anledning till att du gör det - det finns många fördelar.



Genom att använda babytecken tillsammans med ord länkar man två kommunikationsformer med en handling. Din bebis speglar sig i dig och kommer intresserat följa med i de tecken du gör. och med tiden förstår hon sammanhanget och kopplar babytecken med de ord du säger när du gör tecknet. 



“Det är varken svårt eller tidskrävande att lära sig babytecken, säger Rebecca Wilms. Du använder babytecken till de rutiner ni har med bebisen. Din bebis speglar sig i dig och lär sig så småningom de tecken du använder. Genom att använda babytecken ger du din bebis ett verktyg för kommunikation och ni undviker många frustrationer som normalt uppstår för att bebisen inte har möjlighet att uttrycka sig.”   



Alla barn i ålder 0-3 år kan ha glädje av babytecken. Från barnen är mellan 7 och 10 månader har de motoriken att börja använda tecken.



Babytecken ger ett mer välutvecklat språk och ett större ordförråd.



Om författaren: 
Rebecca Wilms (1984 - Halmstad) är en internationell författere och företagare. Hon är mamma till tre flickor. 2010 startade hon sitt eget företag, BabySigning, som erbjuder kurser, föreläsningar, böcker och annat material till de som vill lära sig babytecken.  



Förutom Boken om babytecken har hon också utgivit Lollo lär sig babytecken. Det är den första pekboken med babytecken i serien Lolloböckerna 
Rebecca håller föreläsningar i hela Skandinavien. Hon har utbildat sig inom musik, baby- och barnmotorik, babytecken och barns språkutveckling.



Baksidetext:
Boken om Babytecken ger en introduktion till babytecken och vägleder dig i hur du kommer i gång med babytecken tillsammans med din bebis.



Boken om Babytecken bygger på den senaste forskningen om barnets utveckling vid användning av babytecken. Den innehåller dessutom de senaste skandinaviska undersökningarna om babytecken från 2015.



Du lär dig om barnets språkliga och motoriska utveckling och hur babytecken kombinerar och stärker dessa. Du lär om hur babytecken används som ett kommunikationsredskap som reducerar frustrationer och stärker ditt barns språk.



I Boken om Babytecken hittar du alla de babytecken du behöver. Du får dessutom lära dig fina sånger med babytecken.



Babytecken kan användas med barn mellan 0 och 3 år. Vi använder svenska babytecken


Denna bok är förlagsny.

Författare: Wilms, Rebecca
Förlag: BabySigning förlag
Artikelnr: 544249

Bindning & skick: Förlagsband. | År: Utg. 2016 | Omfång: 112 s. | ISBN: 9789198318906 | Språk: Svenska
544249-9789198318906

Datablad

BOKREA
Ord. pris

Särskilda referenser

isbn
9789198318906